Vragen worden vertaalt in “search strings”

De meesten weten niet dat als ze een vraag stellen in een zoekroutine van Google of Yahoo of een ander, er in de statistieken van de website waar ze terecht komen een melding van wordt gemaakt.
Zo heb ik vanavond eens in de statistieken van Plantaardigheden.nl zitten snuffelen en gekeken wat er over stond geschreven op de site. Dat matched niet helemaal. Ik denk dat er een flink aantal mensen een beetje teleurgesteld zullen zijn als ze niet helemaal het antwoord op hun zoekvragen krijgen dat ze hoopten te krijgen.
Voor dat soort vragen hebben we plantaardigheden en pollekens gekoppeld, u stelt uw vraag en wij zoeken het antwoord voor u. Wordt uw vraag in een bestaand artikel beantwoord dan zullen we u een simpel linkje voorschotelen. Is er geen bestaand antwoord, dan schrijven we een antwoord op uw vraag, ongeacht of de redactie van de vraag wel helemaal klopt of niet, met andere woorden dan zoeken we naar wat u bedoelde. We hebben ons voorgenomen u zo verantwoord mogelijk te antwoorden, dus geen losse kreten zonder verantwoording, maar onafhankelijke, eerlijke antwoorden in heldere taal.

Kunt u uw vraag in een categorie plaatsen dan is het fijn als u bovenstaande knoppen probeert te gebruiken, wilt u gebruik maken van het forum, dan kan dat ook. Dan is het ook makkelijker voor anderen dan onze redactie om te reageren.

Om te voorkomen dat er allerlei grappenmakers publiceren op P&P zit er iets vertraging tussen het stellen van de vraag en het verschijnen van de vraag op P&P doordat we modereren zoals dat heet. We vragen daarvoor begrip.

Over pollekens

Tuinontwerper, consultant, publicist, kruidenkenner, natuurgids, recensist, radiopraatjesmaker.
Dit bericht is geplaatst in Discussie en meningen. Bookmark de permalink.